ЗА ИНТЕРСЕРВИЗ-20

Интерсервиз-20 EООД е създадена като 100% частна фирма с ограничена отговорност на 30.01.1992 г.
Фирмата е регистрирана по ДДС. Лице за контакти: Петър Атанасов Ачев – управител
Адрес: гр. София, ул. Софроний Врачански 135, ет. 1, тел.: 0888-680-477, e-mail: office@is20-bg.com , SKYPE: petar.achev

ДЕЙНОСТ НА ФИРМАТА

Лаптопи, компютри, принтери, LCD монитори втора употреба – разнообразие от такива продукти може да намерите в офиса на Интерсервиз-20 ЕООД в гр. София, ул. Софроний Врачански 135, ет.1.

Фирмата е създадена през 1992 година и нейната дейност е била винаги и само в областта на търговията с компютърни продукти и разбира се осигуряване на сервиз на продадените продукти. Всички продукти втора употреба са с шест месеца гаранция. Ако има изключения, то те изрично са упоменати. Става дума за продукти на лидерите в компютърния бранш- Dell, HP, Fujitsu-Siemens, Lexmark, IBM, Lenovo, NEC, Samsung, Toshiba и др. Продукти заслужаващи втора употреба, издържали проверката на времето, клиентите и нашата разбира се.

Всички тези продукти са произведени в най-добрите в технологично отношение заводи на тези световно известни фирми, а не в гаражни клетки. Проектирани са от огромни инженерни екипи и са тествани здраво в заводски условия при много сериозен контрол. Това е решаващото в едно производство, а не дали са произведени в Китай или Ирландия, в Япония, Чехия или Унгария. Решаващото е производственият контрол, а лидерите държат на него и името си. Това работи за тях и те много добре го знаят.

Ние разбира се при желание от Ваша страна ще Ви консултираме при покупката на компютърни продукти втора употреба. Но е добре, когато решите да купувате лаптоп или компютър втора ръка, монитор или принтер втора употреба, първо да си изясните с каква цел го купувате, за какво ще го използвате. Не може да е за всичко. И на най-ниската цена. Не става така. Ако имаше такъв продукт, щеше да завладее пазара и другите фирми да фалират. И не гледайте само цената. Няма начин Мерцедес и Деу, BMW и Тата да са на една и съща цена. Тогава ще можете да направите правилния избор.

И ние ще Ви помогнем да го направите! Очакваме Ви!

Facebooktwitterpinterestlinkedin